Tänään kävimme syömässä Tomi Björkin ja Samuel Colen
ravintolassa Blancassa, bondi Beachillä.
Lähdimme iltäpäivällä hotellista liikkeelle ja
päätimme koettaa onneamme ilman pöytävärausta.
Onneksemme saimme pöydän ja tässä lopputulos;
Blanca Tasting x 10
Alkudrinkiksi cocktail Herushinki (japania,Helsinki)
SYDNEY ROCK OYSTER
mandarin-szechuan pepper mignonette, amarath, avruga
RAW BEEF & SESAME LEAF
aged raw beef, pickled radish, fresh wasabi mayo
BONITO PASTRAMI
yuzu-say & brown butter dressing, kombu, yuzu cream, avruga
CROQUETAS FURIKAKE UNAGI
smoked eel & eel sauce, furikake
BLANCA BLACK BUN
soft black bun, crispy soft shell crab, XO - mayo, spicy red cabbage
GRILLED FREMANTLE OCTOPUS
& octopus carpaccio, romesco dressing, garlic confit, thyme
SAIKYO MISO MULLOWAY
white soy, yuzu dashi, kale, asparagus, radish
with CRISPY BLANCA POTATOES & AIOLI
garlic, furikake, chili pickle sauce
PORK RIBS & MISO CARAMEL
togarashi, miso caramel, pork crackling, spicy baby gem lettuce
MATCHA TEA & GREEN APPLE
Matcha tea mousse, apple sorbet, almond cake, sorrel, apple, pistachio
BONDI SANDS CHOCOLATE & VANILLA CREAM
Chocolate ganache, salted caramel, mascarpone - vanilla creme, hazelnuts, cherries
Avokeittiössä Chef Samuel Cole
Privaatti pooli:)
Tää on niin kivaa, vesi on todella ihanan lämmintä!
Ei tarvi paleltua :)
ravintolassa Blancassa, bondi Beachillä.
Lähdimme iltäpäivällä hotellista liikkeelle ja
päätimme koettaa onneamme ilman pöytävärausta.
Onneksemme saimme pöydän ja tässä lopputulos;
Blanca Tasting x 10
Alkudrinkiksi cocktail Herushinki (japania,Helsinki)
SYDNEY ROCK OYSTER
mandarin-szechuan pepper mignonette, amarath, avruga
RAW BEEF & SESAME LEAF
aged raw beef, pickled radish, fresh wasabi mayo
BONITO PASTRAMI
yuzu-say & brown butter dressing, kombu, yuzu cream, avruga
CROQUETAS FURIKAKE UNAGI
smoked eel & eel sauce, furikake
BLANCA BLACK BUN
soft black bun, crispy soft shell crab, XO - mayo, spicy red cabbage
GRILLED FREMANTLE OCTOPUS
& octopus carpaccio, romesco dressing, garlic confit, thyme
SAIKYO MISO MULLOWAY
white soy, yuzu dashi, kale, asparagus, radish
with CRISPY BLANCA POTATOES & AIOLI
garlic, furikake, chili pickle sauce
PORK RIBS & MISO CARAMEL
togarashi, miso caramel, pork crackling, spicy baby gem lettuce
MATCHA TEA & GREEN APPLE
Matcha tea mousse, apple sorbet, almond cake, sorrel, apple, pistachio
BONDI SANDS CHOCOLATE & VANILLA CREAM
Chocolate ganache, salted caramel, mascarpone - vanilla creme, hazelnuts, cherries
Avokeittiössä Chef Samuel Cole
AAMEN to that!
Oli todella upea kokonaisuus!
Puhtaat, hyvät maut.
Menun hinta oli 85 Aus $/ henkilö,
joten hinta laatu-suhde oli erittäin kohdillaan.
Ken täälläpäin käy, tämä on ehdoton kohde tutustua!
Muutama tunti vierähti ruokaillessa ja
ilta alkoi jo hämärtymään.
Bussilla/ metrolla hotellille ja
vielä ehditään ilta- uinnille :)
Privaatti pooli:)
Tää on niin kivaa, vesi on todella ihanan lämmintä!
Ei tarvi paleltua :)
Hyvää yötä Sydneystä!
Maarit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti