lauantai 20. tammikuuta 2018

Blanca, Bondi Beach

Tänään kävimme syömässä Tomi Björkin ja Samuel Colen
ravintolassa Blancassa, bondi Beachillä.




Lähdimme iltäpäivällä hotellista liikkeelle ja
 päätimme koettaa onneamme ilman pöytävärausta.
Onneksemme saimme pöydän ja tässä lopputulos;

Blanca Tasting x 10





Alkudrinkiksi cocktail Herushinki (japania,Helsinki)


SYDNEY ROCK OYSTER
mandarin-szechuan pepper mignonette, amarath, avruga


RAW BEEF & SESAME LEAF
aged raw beef, pickled radish, fresh wasabi mayo


BONITO PASTRAMI
yuzu-say & brown butter dressing, kombu, yuzu cream, avruga


CROQUETAS FURIKAKE UNAGI
smoked eel & eel sauce, furikake


BLANCA BLACK BUN
soft black bun, crispy soft shell crab, XO - mayo, spicy red cabbage


GRILLED FREMANTLE OCTOPUS
& octopus carpaccio, romesco dressing, garlic confit, thyme


SAIKYO MISO MULLOWAY
white soy, yuzu dashi, kale, asparagus, radish


with CRISPY BLANCA POTATOES & AIOLI
garlic, furikake, chili pickle sauce


PORK RIBS & MISO CARAMEL
togarashi, miso caramel, pork crackling, spicy baby gem lettuce


MATCHA TEA & GREEN APPLE
Matcha tea mousse, apple sorbet, almond cake, sorrel, apple, pistachio


BONDI SANDS CHOCOLATE & VANILLA CREAM
Chocolate ganache, salted caramel, mascarpone - vanilla creme, hazelnuts, cherries


Avokeittiössä Chef Samuel Cole


AAMEN to that!
Oli todella upea kokonaisuus!
Puhtaat, hyvät maut.

Menun hinta oli 85 Aus $/ henkilö,
joten hinta laatu-suhde oli erittäin kohdillaan.

Ken täälläpäin käy, tämä on ehdoton kohde tutustua!

Muutama tunti vierähti ruokaillessa ja 
ilta alkoi jo hämärtymään.
Bussilla/ metrolla hotellille ja 
vielä ehditään ilta- uinnille :)










Privaatti pooli:)
Tää on niin kivaa, vesi on todella ihanan lämmintä!
Ei tarvi paleltua :)

Hyvää yötä Sydneystä!

Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emo, Helsinki

Ennenkuin lähdimme matkalle, kävimme lounaalla Emossa. Teimme niin myös viime vuonna, tähän samaan aikaan. Silloinkin menu oli todella,...