perjantai 26. tammikuuta 2018

Ravntola est.

252 George Street, Sydney, New South Wales

est.


Tasting menu


Alkuun maistoimme upeaa rose shamppanjaa.




Mestarit


Toinen sellainen :)


 hand picked crab, kohlrabi, yuzu kosho, chive blossoms, buttermilk, dill oil


butter poached squid, spring peas, sea urchin, sterling caviar


western australia marron, pearl oyster, yuzu jam, grilled cabbage, ink cracker


Kaikki lasit olivat Riedelin, tässä chardonnay-lasi


murray cod fillet, shaved abalone, snow peas, black fungi, ginger-green shallot vinaigrette


blackmore wagyu rump cap, beetroot, wasabi, anise myrtle, flaxseed


 sake ice cream, blueberry, fhubarb, rose vinegar, black pepper caramel


coconut sorbet, mango, yuzu cremeux, fennel crumble, crystallised dill
Tämä oli minun valinta.


TAI
valrhona chocolate mousse, cherries, tonka bean cream, honey, rosemary
Hannun valinta, puoliksi syöty :)


petit fours


aula


Ravintola oli hieman piilossa ja oli vaikeuksia löytää...
Ison aulabaarin vieressä oli hissi,
jolla pääsi ravintolaan.
Eli näiden sohvien takana  :)


QVB
Queen Victoria Building yövalaistuksessa.
Keskustan vilkkain katu on tällä hetkellä suljettu  uudistusten vuoksi.




Kyllä taas kelpaa :)
Todella hieno illallinen,
 Hannulla oli vielä viinipaketti ruokien lisäksi.
Minäkin sain maistella, koska oli aika runsaat kaadot  :)
Todella upeita viinejä!


Esim. jälkiruoan kera saatiin maistaa port likööriä Australiasta.
Hieno yhdistelmä!



Kohti uusia makunautintoja!


Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emo, Helsinki

Ennenkuin lähdimme matkalle, kävimme lounaalla Emossa. Teimme niin myös viime vuonna, tähän samaan aikaan. Silloinkin menu oli todella,...