252 George Street, Sydney, New South Wales
est.
Tasting menu
Alkuun maistoimme upeaa rose shamppanjaa.
Mestarit
Toinen sellainen :)
hand picked crab, kohlrabi, yuzu kosho, chive blossoms, buttermilk, dill oil
butter poached squid, spring peas, sea urchin, sterling caviar
western australia marron, pearl oyster, yuzu jam, grilled cabbage, ink cracker
Kaikki lasit olivat Riedelin, tässä chardonnay-lasi
murray cod fillet, shaved abalone, snow peas, black fungi, ginger-green shallot vinaigrette
blackmore wagyu rump cap, beetroot, wasabi, anise myrtle, flaxseed
sake ice cream, blueberry, fhubarb, rose vinegar, black pepper caramel
coconut sorbet, mango, yuzu cremeux, fennel crumble, crystallised dill
Tämä oli minun valinta.
TAI
valrhona chocolate mousse, cherries, tonka bean cream, honey, rosemary
Hannun valinta, puoliksi syöty :)
petit fours
aula
Ravintola oli hieman piilossa ja oli vaikeuksia löytää...
Ison aulabaarin vieressä oli hissi,
jolla pääsi ravintolaan.
Eli näiden sohvien takana :)
QVB
Queen Victoria Building yövalaistuksessa.
Keskustan vilkkain katu on tällä hetkellä suljettu uudistusten vuoksi.
Kyllä taas kelpaa :)
Todella hieno illallinen,
Hannulla oli vielä viinipaketti ruokien lisäksi.
Minäkin sain maistella, koska oli aika runsaat kaadot :)
Todella upeita viinejä!
Esim. jälkiruoan kera saatiin maistaa port likööriä Australiasta.
Hieno yhdistelmä!
Kohti uusia makunautintoja!
Maarit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti